Draag als organisatie bij aan een betere wereld

GiftShift is hét impactplatform dat goede doelen, donateurs én organisaties samenbrengt in een gedeelde missie om impact te maken voor een betere wereld. Door samen te werken met GiftShift steun je de goede doelen, waardoor zij kunnen doen waar zij het beste in zijn en zo hard nodig is: de wereld een beter plek maken, nu en in de toekomst.

Graag komen we in contact om de mogelijkheden voor een samenwerking met GiftShift te bespreken. Want samen maken we meer impact.

Contact opnemen

Maatschappelijke impact

Maak impact als organisatie en draag bij aan belangrijke initiatieven, projecten en onderzoeken die de wereld beter en mooier maken.

Zichtbaarheid en erkenning

Word erkend als maatschappelijk betrokken organisatie dat impact wil maken voor een beter wereld en creëer waardevolle zichtbaarheid voor jouw merk.

Betrokkenheid van werknemers

Verhoog de betrokkenheid van werknemers door bij te dragen aan de maatschappij en hier werknemers actief bij te betrekken

Flexibel en passend

Kies zelf de goede doelen en projecten waaraan je wil bijdragen, afgestemd op de waarden en doelen van jouw organisatie.

Partners

Toon de widget gemakkelijk op uw website

Met onze widget maak je donaties vanaf uw website of app mogelijk. Op deze manier activeer en inspireer je jouw doelgroep en draag je als organisatie bij aan een betere wereld.

🤝 Makkelijk te integreren in jouw website of app

🤝 Volledig in de huisstijl van jouw organisatie

🤝 Kies zelf de goede doelen die het beste bij jouw organisatie passen

🤝 Gratis, inclusief ondersteuning vanuit GiftShift

🤝 Periodieke rapportages met overzicht van donaties via uw website

Crises in binnen- en buitenland zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Hoe we omgaan met problemen groter dan onszelf, en hoe we wegen vooruit vinden kan maar op een manier. En dat is samen. GiftShift stelt ons in staat om samen met mensen, goede doelen, en (non) profit organisaties naar de toekomst te kijken en impact te maken op basis van waarde voor een ieder.
Anneke Hardick, Artsen zonder Grenzen
Super fijn dat we bedrijven nu niet meer hoeven te laten kiezen tussen het goede doel dat ze willen steunen. Zij kunnen dat aan hun klanten of medewerkers zelf overlaten. GiftShift brengt goede doelen en bedrijven samen!
Pascal Lansink, KWF
Je kan de toekomst niet tegenhouden. De jongere generatie verlangt naar verandering. Een verandering waar wij samen met de jongere generatie aan willen bouwen. En we hebben ze nodig, deze altijd online aanwezige netwerkgeneratie. Bouw met ons mee aan een mooiere, eerlijkere en leukere wereld.
Ellen van Buuren, Vogelbescherming

Veelgestelde vragen

Alles wat je wil weten

Als jouw vraag hier niet tussen staat, vraag het hier.

Wat is het doel van dit donatieplatform?

Het doel van GiftShift is het makkelijker en flexibeler maken van doneren. Daarnaast streven we ernaar een zuiver platform te bieden waar goede doelen actief kunnen deelnemen en meedenken in de ontwikkeling. We geloven in samenwerking en willen goede doelen de mogelijkheid geven om direct bij te dragen aan de innovatie van het platform. Door deze betrokkenheid streven we ernaar om een community te creëren waarin de krachten van goede doelen worden gebundeld, waardoor we gezamenlijk het donatieproces kunnen verbeteren en een positieve impact kunnen genereren.

Zijn de goede doelen die vermeld zijn op het platform hiervan op de hoogte?

Zeker, alle goede doelen die je op GiftShift ziet, weten niet alleen dat ze daar vermeld staan, maar ze doen er ook actief aan mee. Ze leveren zelf informatie aan, en elk goed doel heeft een eigen account om donaties te bekijken. We streven naar samenwerking met goede doelen en voegen ze nooit ongevraagd toe aan het platform.

Welk deel van de donatie komt ten goede aan het goede doel?

Van elke donatie gaat 97,5% direct naar het door jou gekozen goede doel, met uitzondering van de transactiekosten die verbonden zijn aan de betaling. De overige 2,5% wordt gebruikt voor het onderhoud en de ontwikkeling van het platform.

Hoe selecteert het platform de goede doelen?

Goede doelen worden geselecteerd op basis van hun betrouwbaarheid, transparantie, impact, financiële gezondheid en hun commitment aan hun missie. Wij streven naar een diverse groep goede doelen met uiteenlopende thema’s.

Is GiftShift een non-profit organisatie?

Nee, GiftShift is een sociale onderneming en heeft als doel de impact te maximaliseren. Wij geloven in de efficiëntie van ondernemerschap en een nauwe samenwerking met goede doelen.

Hoe kan ik een goed doel aanbevelen voor dit platform?

U kunt een goed doel aanbevelen via onze website. We zullen het dan evalueren en mogelijk toevoegen. Laat hiervoor een bericht achter of stuur een e-mail.

Hoe kan ik contact opnemen bij vragen of problemen?

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om u te helpen.