Samenwerking en co-creatie

Vanaf de start werken wij actief samen met een consortium van goede doelen. We zijn overtuigd dat co-creatie ons verder brengt. Door krachten te bundelen realiseren we een platform dat voldoet aan de wensen van de goede doelen én aan de donatiebehoefte van de (jonge) donateur. Graag komen we in contact om de mogelijkheden voor een samenwerking met GiftShift te bespreken. Want samen maken we meer impact.

Contact opnemen Aangesloten goede doelen

Deze goede doelen doen mee

Profiteer als goed doel van deze voordelen

🎯

Gericht op de jongeren doelgroep

GiftShift biedt goede doelen een de kans om zich rechtstreeks te verbinden met de jongere generatie, die online en op mobiele apparaten actief is. Door deze doelgroep te bereiken, kunnen goede doelen hun boodschap effectiever verspreiden en betrokkenheid vergroten.

👩🏽‍💻

Weinig inspanning

In een paar stappen aangesloten bij GiftShift. Goede doelen hoeven geen kostbare tijd en middelen te investeren in het ontwikkelen van een eigen online donatieplatform en kunnen zich concentreren op hun missie en activiteiten.

👀

Zichtbaarheid

GiftShift is aanwezig op de plek waar de potentiele donateur is. Dit vergroot niet alleen het bewustzijn rondom de missie van het goede doel, maar zorgt ook voor een bredere en loyale steun van de doelgroep.

📬

Inspraak op het platform

GiftShift waardeert de inbreng van goede doelen en biedt hen de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van het platform. Dit betekent dat goede doelen directe invloed hebben op functies, campagnes en gebruikerservaring, wat resulteert in een platform dat naadloos aansluit bij hun behoeften.

💪

Krachtenbundeling met andere goede doelen

Door deel uit te maken van GiftShift worden goede doelen onderdeel van een gemeenschap van gelijkgestemde organisaties. Deze samenwerking biedt mogelijkheden voor kennisdeling, gezamenlijke evenementen en gecoördineerde inspanningen, waardoor de impact van elke organisatie wordt vergroot.

👔

Indirecte samenwerkingen met (commerciële) partners

Door deel te nemen aan GiftShift kunnen goede doelen indirecte samenwerkingen aangaan met commerciële partners. Deze partners, die ook geïnteresseerd zijn in maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunnen via het platform betrokken raken bij de activiteiten van goede doelen.

In een paar stappen aangesloten

🤝

Introductie

In het eerste gesprek leren we elkaar kennen en verkennen we de mogelijke samenwerking.

📄

Overeenkomst

De samenwerking wordt vastgelegd in een overeenkomst voor beide partijen.

💺

Onboarding

Samen gaan we aan de slag! Het goede doel levert informatie en content aan. Op basis daarvan richten wij de de pagina zo goed mogelijk in. Ook sturen wij u een onboarding van onze payment service provider toe zodat jullie veilig en vertrouwd de donaties kunnen innen.

🚀

Go live

De eigen pagina wordt gepubliceerd en er kan worden gedoneerd! We zullen uw organisatie ook opnemen in passende bundels.

GiftShift stelt ons in staat om te innoveren en naar de toekomst te kijken buiten de grenzen van onze eigen organisatie. Door de samenwerking met andere goede doelen bundelen we kennis en vergroten we onze impact: voor het bereiken van Sustainable Development Goals en voor het betrekken van mensen en (non) profit organisaties.
Anneke Hardick, Artsen zonder Grenzen
GiftShift gaat jonge donateurs helpen om impact te maken, door samenwerking tussen goede doelen te stimuleren, te innoveren en goed naar de wensen van de doelgroep te luisteren.
Pascal Lansink, KWF
Deze samenwerking is uniek en inspirerend. Een initiatief dat uit ons goede doelen zelf komt, waar we leren, samenwerken en aansluiting vinden bij de jongere doelgroep die verlangt naar verandering.
Ellen van Buuren, Vogelbescherming

Wilt u graag meer weten?

We komen graag met u in contact.

  Verplichte velden zijn gemarkeerd *

  Veelgestelde vragen

  Alles wat je wil weten

  Als jouw vraag hier niet tussen staat, vraag het hier.

  Hoe worden betalingen afgehandeld?

  Op GiftShift worden betalingen veilig en efficiënt afgehandeld via onze betalingspartner, Stripe, een toonaangevende Payment Service Provider met strenge veiligheidsnormen. Donatiebetalingen worden versleuteld en rechtstreeks naar Stripe gestuurd, waar diverse betaalmethoden, waaronder creditcards, worden ondersteund. Om de privacy te waarborgen, slaan we geen financiële gegevens op onze servers op. Na verwerking van de betaling worden de donatiebedragen volgens de overeengekomen verdeelsleutel overgemaakt naar de respectievelijke goede doelen op ons platform. We hebben Stripe gekozen vanwege hun bewezen betrouwbaarheid en transparantie in betalingsverwerking.

  Wat is het doel van dit donatieplatform?

  Het doel van GiftShift is het makkelijker en flexibeler maken van doneren. Daarnaast streven we ernaar een zuiver platform te bieden waar goede doelen actief kunnen deelnemen en meedenken in de ontwikkeling. We geloven in samenwerking en willen goede doelen de mogelijkheid geven om direct bij te dragen aan de innovatie van het platform. Door deze betrokkenheid streven we ernaar om een community te creëren waarin de krachten van goede doelen worden gebundeld, waardoor we gezamenlijk het donatieproces kunnen verbeteren en een positieve impact kunnen genereren.

  Zijn de goede doelen die vermeld zijn op het platform hiervan op de hoogte?

  Zeker, alle goede doelen die je op GiftShift ziet, weten niet alleen dat ze daar vermeld staan, maar ze doen er ook actief aan mee. Ze leveren zelf informatie aan, en elk goed doel heeft een eigen account om donaties te bekijken. We streven naar samenwerking met goede doelen en voegen ze nooit ongevraagd toe aan het platform.

  Welk deel van de donatie komt ten goede aan het goede doel?

  Van elke donatie gaat 97,5% direct naar het door jou gekozen goede doel, met uitzondering van de transactiekosten die verbonden zijn aan de betaling. De overige 2,5% wordt gebruikt voor het onderhoud en de ontwikkeling van het platform.

  Hoe selecteert het platform de goede doelen?

  Goede doelen worden geselecteerd op basis van hun betrouwbaarheid, transparantie, impact, financiële gezondheid en hun commitment aan hun missie. Wij streven naar een diverse groep goede doelen met uiteenlopende thema’s.

  Is GiftShift een non-profit organisatie?

  Nee, GiftShift is een sociale onderneming en heeft als doel de impact te maximaliseren. Wij geloven in de efficiëntie van ondernemerschap en een nauwe samenwerking met goede doelen.

  Hoe kan ik een goed doel aanbevelen voor dit platform?

  U kunt een goed doel aanbevelen via onze website. We zullen het dan evalueren en mogelijk toevoegen. Laat hiervoor een bericht achter of stuur een e-mail.

  Hoe kan ik contact opnemen bij vragen of problemen?

  U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om u te helpen.

  Hoe zorgen jullie ervoor dat alle goede doelen gelijke zichtbaarheid krijgen?

  We streven ernaar als platform neutraal te blijven en elk goed doel gelijke zichtbaarheid te bieden. Dit doen we door diverse goede doelen evenwichtig samen te stellen in de bundels. Bovendien worden goede doelen altijd in een willekeurige volgorde weergegeven, zowel op de homepage als in stap 1 van het donatieproces. Als goed doel is het mogelijk om meer zichtbaarheid te genereren door partners aan te brengen en zichtbaarder te zijn in een van onze widgets.