GiftShift strijkt neer op de Impact Fair 2024 in de Jaarbeurs Utrecht!

Delen

GiftShift is verheugd aan te kondigen aanwezig te zijn op de Impact Fair 2024, die plaatsvindt op 4, 5 en 6 april 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. Na de succesvolle livegang van ons donatieplatform, zijn we enthousiast om onze ervaringen te delen en meer te vertellen over de eerste periode na de lancering.

Bezoek onze stand op de Impact Fair om meer te ontdekken over hoe GiftShift doneren gemakkelijk en betekenisvol maakt voor de jongere generatie. Ons team staat klaar om te vertellen over onze visie, de impact die we tot nu toe hebben gemaakt en de spannende toekomstplannen die we koesteren.

Daarnaast nodigen we goede doelen en andere geïnteresseerde partijen uit om met ons in contact te komen. GiftShift is altijd op zoek naar samenwerkingen en het creëren van een positieve impact. Als u geïnteresseerd bent in een partnerschap, samenwerking of gewoon wilt praten over hoe we samen kunnen bouwen aan een betere toekomst, kom dan langs bij onze stand.

Wij kijken uit naar inspirerende gesprekken en het verkennen van nieuwe mogelijkheden voor samenwerking op de Impact Fair. Laten we samen streven naar een wereld waarin we allemaal ons steentje bijdragen aan positieve verandering.

Tot ziens op de Impact Fair!