GiftShift ontvouwt zijn visie op Web Summit 2023 in Lissabon 🇵🇹

Delen

Van 11 t/m 14 november stond het GiftShift-team in het stralende middelpunt van de Web Summit 2023. Een tijdperk van vernieuwing, geven en veranderen werd ingeluid. We blikken graag terug op deze mooie dagen vol impact!

🌍 Wereldwijde inspiratie, lokale hartstocht

Gedurende het vierdaagse evenement ontketende GiftShift, aangedreven door Jordy, Richard, Thierry, en John, zijn kracht op het wereldtoneel. De Web Summit was meer dan zomaar een conferentie; het was een internationale bijeenkomst waar ons team in gesprek ging met gelijkgestemden vanuit elke hoek van de wereld. Ze deelden hun visie om wereldwijde impact te hebben, terwijl ze de lokale verbondenheid behielden.

💡 Een marathon van inspiratie en kennisdeling

GiftShift dompelde zich onder in een whirlwind van activiteiten, van het pitchen van dromen tot het verzamelen van waardevolle feedback. Elke dag was een nieuwe kans om te leren, te groeien en te connecten. Onze pitchresonanties vulden de zalen, terwijl we de vurige feedback van mede-innovators omarmden als bouwstenen voor de evolutie van ons platform.

🚀 Livegang van de toekomst van geven

Middenin deze inspirerende dagen, op 11 november, ging GiftShift live met zijn platform. Nu kunnen jongvolwassenen overal ter wereld hun vrijgevigheid sturen naar organisaties als Greenpeace, KWF, Vogelbescherming, Aidsfonds, Rode Kruis, en Artsen zonder Grenzen. Een ware mijlpaal in de reis van GiftShift, met de Web Summit als getuige.

🌈 Een explosie van inspiratie

Web Summit 2023 was niet alleen een showcase van technologische innovaties, maar ook een baken van inspiratie. Het GiftShift-team werd gevoed door de energie van gelijkgestemden, visionairs, en pioniers, wat onze vastberadenheid om positieve verandering teweeg te brengen versterkte.

🎁 Waar geef jij om?

Of je nu de Web Summit hebt bijgewoond of gewoon makkelijk en flexibel wil bijdragen aan een mooiere wereld, ga dan naar GiftShift. Laten we samen de wereld van geven, technologie en collectieve dromen hervormen. Jij bent de sleutel tot een helderdere, meer medelevende toekomst!