GiftShift nu écht gelanceerd op de Impact Fair 2024

Delen

GiftShift heeft met veel enthousiasme haar platform gelanceerd tijdens de Impact Fair in de Jaarbeurs. Tijdens de drie dagen van het evenement, van 4 tot en met 6 april, heeft GiftShift talloze bezoekers verwelkomd en een vele betrokkenen gesproken, waaronder vertegenwoordigers van goede doelen, potentiële donateurs en potentiële partners.

Met een grote toewijding aan het bevorderen van filantropie en het verbinden van mensen met goede doelen, heeft GiftShift haar platform gepresenteerd aan een grote publiek. Bezoekers kregen de kans om de functionaliteiten van het platform te verkennen en te begrijpen hoe het hen kan helpen bij het maken van een positieve impact op de wereld om hen heen.

De lancering op de Impact Fair heeft GiftShift niet alleen de mogelijkheid geboden om haar missie en visie te delen, maar ook om waardevolle feedback te ontvangen van verschillende belanghebbenden. Deze interactie heeft geholpen bij het verfijnen en verbeteren van het platform, zodat het nog effectiever kan zijn in het faciliteren van donaties en het ondersteunen van goede doelen.

“We zijn ontzettend dankbaar voor de warme ontvangst die we hebben gekregen tijdens de Impact Fair” aldus Thierry de Groot, medeoprichter van GiftShift. “Het was inspirerend om te zien hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in het maken van een verschil en hoe ons platform hen kan helpen bij het realiseren van hun filantropische doelen.”

De drie dagen op de Impact Fair waren niet alleen een kans voor GiftShift om haar platform te presenteren, maar ook een gelegenheid om nieuwe connecties te leggen en samenwerkingsverbanden te verkennen. Door in contact te komen met vertegenwoordigers van goede doelen en potentiële partners.

Met het succesvolle debuut op de Impact Fair kijkt GiftShift vol vertrouwen naar de toekomst, vastberaden om haar rol te blijven vervullen als brug tussen mensen die willen geven en de organisaties die hulp nodig hebben.