GiftShift lanceert eerste versie van donatieplatform ❤️

Delen

Met groot enthousiasme en trots kondigen wij, GiftShift, de livegang aan van de allereerste versie van ons donatieplatform. GiftShift, gericht op jongvolwassenen, streeft ernaar om doneren gemakkelijk, flexibel en vooral betekenisvol te maken. Het platform is niet alleen vóór goede doelen, maar ook mede mogelijk gemaakt dóór goede doelen.

Met een focus op de jongere generatie, biedt GiftShift een frisse kijk op filantropie, waarbij we de kracht van de jeugd benutten om positieve verandering te stimuleren. Ons doel is niet alleen om geld in te zamelen voor goede doelen, maar ook om een community te creëren waar jongeren hun stem kunnen laten horen en invloed kunnen uitoefenen op de wereld om hen heen.

Waar geef jij om?

Waar geef jij om? is onze centrale vraag, en het is meer dan een slogan; het is een uitnodiging om na te denken over de waarden die belangrijk zijn voor de jongere generatie. Wij geloven dat het niet uitmaakt hoeveel je bijdraagt en aan wie, maar dát je een steentje bijdraagt om de wereld een beetje beter te maken.

Het donatieplatform van GiftShift is ontworpen met het oog op eenvoud en flexibiliteit. Gebruikers kunnen eenvoudig goede doelen ontdekken die aansluiten bij hun interesses en waarden, en met slechts een paar klikken een bijdrage leveren. Of het nu gaat om het inzetten voor het milieu, humanitaire hulp, of het bevorderen van gezondheidszorg, GiftShift biedt verschillende opties om bij te dragen. In de eerste versie is het mogelijk om te doneren aan Greenpeace, KWF, Vogelbescherming, Aidsfonds, Rode Kruis, en Artsen zonder Grenzen. En de komende periode volgen er meer mooie organisaties.

Samenwerken

Wat GiftShift onderscheidt, is de samenwerking met goede doelen zelf. Door deze partnerschappen kunnen we niet alleen financiële steun bieden, maar ook inzichten verzamelen over wat écht nodig is. Onze toekomstvisie omvat het uitgroeien tot een impactplatform dat voortdurend luistert naar de behoeften van de jongere generatie en daarop inspeelt met innovatieve oplossingen.

Feedback

Wij geloven sterk in de kracht van community en transparantie, en daarom willen we graag jouw stem horen. Aangezien dit onze eerste versie is, zijn we ons bewust van het feit dat er altijd ruimte is voor verbetering. Jouw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om GiftShift te laten evolueren in lijn met de behoeften van de jongere generatie. Of het nu gaat om suggesties voor gebruiksgemak, nieuwe functionaliteiten of algemene indrukken, we nodigen je uit om deel te nemen aan ons feedbackproces. Samen kunnen we GiftShift nog beter maken en ervoor zorgen dat het platform echt aansluit bij wat jij belangrijk vindt. Deel je gedachten en ideeën en help mee aan de groei van GiftShift als een platform dat écht luistert naar zijn gemeenschap.